2016-02-08 12:57Nyheter

Bli en av våra 4 videobloggare 2016!

null

Hej!
Nu söker vi fyra videobloggare, en till varje lopp (Halvvättern, Tjejvättern, Vätternrundan 300 km & MTB-Vättern), som vi får följa med på resan från första träningspasset tills du passerar mållinjen på Vätternpromenaden i Motala.


Som videobloggare ger vi dig utrymme att synas samt att vi i samarbete med Enervit, Stadium, Craft, Bianchi och Crescent kittar upp dig så att du har allt vad du behöver. Har du ingen startplats redan så fixar vi det! Och du, fikapauserna vill vi också följa med på!
Låter det intressant?
Spela in ett klipp på max 2 minuter.
Ladda upp det till Youtube eller liknande.
Maila länken till media@vatternrundan.se (senast 19:e februari vill vi ha ditt mail)
Sedan är det bara att vänta!
Lycka till!


Om Vätternrundan

Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel och arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Årligen deltar ca 38 000 cyklister från hela världen i loppen under Cykelveckan. Vätternrundan innefattar även Halvvättern 150 km, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern. Vätternrundan är en del av den svenska folksjälen. Vätternrundan blev 2013 det första idrottsarrangemanget i Sverige certifierade enligt ISO 20121, standard för hållbarhet vid evenemang.


Kontaktpersoner

Andreas Andersson
Kommunikationsansvarig
Andreas Andersson