2016-05-18 15:56Nyheter

BOKA 16 juni i Motala. Vätternrundan, Sefs och En svensk klassiker, Framtidens Evenemang.

null

Hej,

Klicka upp inbjudningen så förstår du varför det blir en bra och viktig dag, oavsett om du är företagare, förening, förälder, rättighetsinnehavare, reklamare, eventbolag, tjänsteman eller politiker. Sprid gärna inbjudan vidare till de du tror kan behöva en stunds inspiration- och insiktskick.

Torsdag 16 juni ses vi i Motala. Du får du möjlighet att gå på två seminarier med inriktning på Framtidens Evenemang. En Svensk Klassiker: 14-15.30 Mingel: 15.30-16.00 Vätternrundan, Stadium, Sefs: 16.00 - 17.45 Cityrace 18.00

1. En Svensk Klassiker bjuder in för att inspirera, motivera och diskutera integration för föreningslivet och events.

2. Vätternrundan och Stadium med Sponsrings & Eventföreningen bjuder in till inspiration, motivation och diskussion för Framtidens Evenemang

Du som får dessa inbjudningar är unikt utvald. Vi vet att du är en viktig spelare att ha med in i framtiden evenemang. Branschorganisationen Sefs, påverkar, engagerar och bidrar till att ta alla våra olika utmaningar ett steg framåt. Alltid tillsammans med medlemmarna.

Mitt namn är Rebecka och jag är moderator för båda evenemangen denna dag. Vill tillsammans med arrangörerna hälsa dig och dina vänner varmt och hjärtligt välkommen. Hör av dig för frågor eller funderingar gällande denna dag eller medlemskap i branschorganisationen.

//Rebecka

------

REBECKA GABRIELSSON

Mental coach, föreläsare

Kreativ VD

----------------

BYBUTEO - medvetet, klarsynt, harmoniskt

Mobil: +708-18 87 00

Web: www.bybuteo.se

Mail: rebecka@bybuteo.se

Linkedin: Rebecka Gabrielsson

Facebook, gilla-sida: ByButeo

Instagram: bybuteo.se och rebecka.gabrielsson


Om Vätternrundan

Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel och arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Årligen deltar ca 38 000 cyklister från hela världen i loppen under Cykelveckan. Vätternrundan innefattar även Halvvättern 150 km, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern. Vätternrundan är en del av den svenska folksjälen. Vätternrundan blev 2013 det första idrottsarrangemanget i Sverige certifierade enligt ISO 20121, standard för hållbarhet vid evenemang.


Kontaktpersoner

Andreas Andersson
Kommunikationsansvarig
Andreas Andersson