2016-06-03 15:24Nyheter

Erfaren Marknadskoordinator sökes till Vätternrundan!

null

Vill du arbeta med ett av världens största motionsarrangemang inom cykel? Vill du vara med och leda utvecklingen inom cykling och få fler att cykla, då ska du söka detta jobb! Marknadskoordinator med inriktning sociala medier sökes till vår marknadsavdelning!


Hur ser din arbetsdag ut?
Som Marknadskoordinator är din främsta arbetsuppgift att kommunicera Vätternrundans budskap via våra sociala medier. Ditt övergripande uppdrag är att stärka vårt varumärke, genom arbete med marknadsföring, kommunikation, planering och administration. I ditt ansvar ingår att du också är vår kontaktperson för sponsorer och partners. I ditt arbete ingår att projektleda nätverksträffar, mässor och events. Tjänsten innebär att du ansvarar för omvärldsanalyser, gällande trender, koncept och upplevelser inom idrottsrörelsen. Du rapporterar och har ett nära samarbete med marknadschefen.


Vem trivs här?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom marknadsföring/kommunikation, gärna med inriktning sociala medier samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande med utbildning från Hyper Island. Rollen kräver att du förstår vad som krävs för att hålla alla målgrupper intresserade och de sociala plattformarna levande. För att trivas i denna roll ska du ha erfarenhet av att driva självständiga processer. Det är meriterande om du har arbetat med mässor och events. Du har en passion för idrott och arrangemang samt gärna erfarenhet av ideella organisationer. Tjänsten kräver att du utrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Ett krav är att du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyget Wordpress. Din arbetsplats är kansliet i Motala och det är viktigt att du bor i närheten.


Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där självständighet, noggrannhet och servicekänsla är ledord, teamkänsla inte att förglömma. Kreativitet och nytänkande är också personliga egenskaper som värderas högt i denna roll.


Vad erbjuder vi?
Vätternrundan arrangeras av Motala AIF idrottsallians och vi erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform! För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och utvecklas med Vätternrundan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Adecco är världens största HR-partner med tjänster inom rekrytering, bemanning, omställning och utveckling. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se


Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt, dock senast den 19 juni. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta
Rekryteringskonsult Catrine Wikström på tel: 023-70 55 94, catrine.wikstrom@adecco.seeller Rekryteringskonsult Johanna Andersson på tel: 011-19 18 38 eller johanna.andersson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!


Om Vätternrundan

Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel och arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Årligen deltar ca 38 000 cyklister från hela världen i loppen under Cykelveckan. Vätternrundan innefattar även Halvvättern 150 km, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern. Vätternrundan är en del av den svenska folksjälen. Vätternrundan blev 2013 det första idrottsarrangemanget i Sverige certifierade enligt ISO 20121, standard för hållbarhet vid evenemang.


Kontaktpersoner

Andreas Andersson
Kommunikationsansvarig
Andreas Andersson