2015-11-03 13:08Nyheter

Imorgon öppnar anmälan!

null

Oavsett om du går till Mina Sidor eller vatternrundan.se så kommer du kl 19.00 den 4:e november att dirigeras till en temporär anmälningssida. Där hittar du ett fält för att klistra in din anmälningskod (12 tecken), en knapp för att skicka sin anmälan och en knapp för att "Hämta min anmälningskod". Den sista knappen använder du om du mot förmodan inte har din anmälninskod redo och får där uppge ditt födelsedatum och e-postadress och får sedan koden på mailen.

Men vi rekommenderar dig starkt att hämta koden på Mina Sidor innan kl 12.00 den 4:e då vi tillfälligt stänger Mina Sidor till 09.00 den 5:e november.

På anmälningsdagen ska du klistra in din kod och trycka på knappen så fort som möjligt. Om du får en plats kommer du inom 24h få ett mail som uppmanar dig att betala din plats inom 5 arbetsdagar för att bekräfta din plats. Gör du inte det kommer din plats att gå tillbaka till kölistan.

Får du ingen plats placeras du i kölistan i den ordning du kom in med din anmälan. Om platser skulle frigöras kommer de tillsättas från kölistan uppifrån.

Skaffa din anmälningskod före 12.00 den 4:e november!

DU MÅSTE HA en anmälningskod redo den 4:e november om du inte ingår i en grupp och din gruppledare eller annan person har tagit på sig att anmäla gruppen.
Anmälningskoden hämtar du på Mina Sidor genom att göra en intresseanmälan och den måste du ha gjort innan 12.00 den 4:e november då vi stänger Mina Sidor.
Om du har glömt dina inloggningsuppgifter till Mina Sidor eller om du är osäker på om du finns i vårt register kan du enklast ringa in till oss på 0141 22 32 90 för att få nya uppgifter skickade till dig.


Om Vätternrundan

Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel och arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Årligen deltar ca 38 000 cyklister från hela världen i loppen under Cykelveckan. Vätternrundan innefattar även Halvvättern 150 km, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern. Vätternrundan är en del av den svenska folksjälen. Vätternrundan blev 2013 det första idrottsarrangemanget i Sverige certifierade enligt ISO 20121, standard för hållbarhet vid evenemang.


Kontaktpersoner

Andreas Andersson
Kommunikationsansvarig
Andreas Andersson