2015-11-03 16:04Nyheter

NYHET! Vätternrundan och Enervit erbjuder langningsservice!

null

Under Vätternrundan 2016 kan du som ska cykla få möjlighet att känna dig som eliten samtidigt som du värnar om miljön!

Vätternrundan och Enervit erbjuder langningsservice av Enervits energiprodukter. Om du köper denna tjänst delas produkterna ut till dig vid Enervit-zonerna vid de ordinarie kontrollerna. (Sportdryck/vatten etc serveras som vanligt vid de ordinarie kontrollerna)

När du bokat ditt paket får du en biljett som du skriver ut och tar med till Enervits monter vid mässan. Här registreras du och erhåller en dekal som fästes på hjälmen som är din access till langningsstationerna. Du får då också med dig de produkter som skall intas före och efter loppet.

Kontrollerna är belägna vid de ordinarie kontrollerna. I slutet av den ordinarie kontrollen är det uppmärkt en egen Enervit-zon där Enervitprodukterna hämtas ut.

OBS! VID LANGNING MÅSTE CYKLISTENS BÅDA FÖTTERNA VARA I MARKEN! Vänligen respektera detta för att undvika olyckor.

Var uppmärksam på att liquiden är öppnad när du får den serverad: KLÄM INTE PÅ FÖRPACKNINGEN! Vi ber dig att kasta de tomma förpackningarna i de uppmärkta sopstationerna direkt efter langningsstationerna.

Begränsat antal, först till kvarn.

Njut ännu mer av Vätternrundan, boka ett langningspaket nu!


Om Vätternrundan

Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel och arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Årligen deltar ca 38 000 cyklister från hela världen i loppen under Cykelveckan. Vätternrundan innefattar även Halvvättern 150 km, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern. Vätternrundan är en del av den svenska folksjälen. Vätternrundan blev 2013 det första idrottsarrangemanget i Sverige certifierade enligt ISO 20121, standard för hållbarhet vid evenemang.


Kontaktpersoner

Andreas Andersson
Kommunikationsansvarig
Andreas Andersson