2019-11-17 06:30Nyheter

Vätternrundan söker Försäljnings- och marknadschef!

Antar du utmaningen – att utveckla världens största motionscykellopp? Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel och arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Nu söker vi efter en Försäljnings- och marknadschef som vill få möjligheten att sälja en fantastisk produkt, hälsa och gemenskap! Kanske är det just dig vi letar efter?

Din arbetsdag
Som Försäljnings- och marknadschef på Vätternrundan kommer du ha en avgörande roll när det kommer till att leverera en fantastisk produkt för våra cyklister, sponsorer och samarbetspartners. Du kommer att arbeta strategiskt med utveckling av Vätternrundans varumärke och våra försäljningskoncept, med ett mål i sikte – att få fler att cykla!

I rollen driver du försäljningsaktiviteter och knyter avtal med samarbetspartners och sponsorer. Du arbetar aktivt för att öka försäljningen och har ett budget- och ekonomiansvar. Vidare kommer du att ha en ledande funktion för våra fyra marknads- och kundtjänstmedarbetare. Marknadsföringsarbete såsom PR, kommunikation och information ingår i rollen och du kommer att arbeta tätt ihop med vår marknadskoordinator.

Du är en av våra ambassadörer för Vätternrundan i våra försäljnings- och marknadsnätverk och deltar vid olika event och andra aktiviteter.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en gedigen bakgrund inom försäljning och marknadsföring och känner dig nu redo för att bidra med dina kunskaper. Du drivs av att skapa professionella och långsiktiga relationer och ditt kundfokus genomsyrar hela din person. Du har ett helhetstänk och en förmåga att se hela affären.

Du trivs i rollen som lagspelare, vågar ta egna beslut och har viljan och styrkan att driva olika frågor. En viktig egenskap är att kunna utföra hela ledet i en process – planera, genomföra och följa upp. Vi söker dig som är kreativ, strategisk, engagerad, affärsmässig och stresstålig. Vi söker en person som har rätt inställning och som gärna är intresserad och engagerad i hälsa och motion. Det är viktigt att du brinner för varumärket och vad det står för. Du ska trivas i att vara en företrädare för/representera verksamheten i alla sammanhang. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, du talar och skriver båda språken obehindrat.

Erfarenhet av arbetsledning är ett stort plus och det är meriterande om du har kunskaper om/erfarenhet av ideell verksamhet. Vi ser det som betydande för teamet och vår affärsutveckling med ett tight samarbete, därav är din arbetsplats på Vätternrundans kontor i Motala.

Om Vätternrundan
Vätternrundan ägs och drivs av Motala AIF IA som är en Idrottsallians bestående av sju MAIF-klubbar med sammanlagt cirka 1 500 medlemmar.

Vätternrundan 300 km, med start och mål i Motala, är världens största motionscykellopp och ingår i En Svensk Klassiker. Tillsammans med Halvvättern, Tjejvättern, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern har loppen nära 38 000 anmälda deltagare. Fem av världens främsta cykellopp ingår tillsammans med Vätternrundan i World Association of Cycling Events, WACE. Som ett resultat av arrangerande MAIFs, ett 75-tal organisationers och 4000 ideella funktionärers arbete kan Vätternrundan årligen ge tillbaka ca 10 miljoner kronor till de olika organisationerna. Huvudsakligen handlar det om pengar till idrottsorganisationer vilket gör det möjligt för fler barn, ungdomar och andra att uppleva den härliga gemenskap som återfinns i respektive organisation!

Vi erbjuder en unik tjänst som bidrar till Hälsa, Utmaning och Gemenskap. Sist men inte minst främjar Vätternrundan intresset för cykling som motionsform. För rätt person finns stora möjligheter att få vara med och påverka utvecklingen på Vätternrundan. Vi är 12 engagerade medarbetare som ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Vätternrundan. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Sista ansökningsdag är 8 december 2019, startdatum för anställning enligt överenskommelse.

Läs mer och ansök här! (öppnas i ny flik)


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår specialistkompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se


Om Vätternrundan

Vätternrundan är världens största motionslopp på cykel och arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Årligen deltar ca 38 000 cyklister från hela världen i loppen under Cykelveckan. Vätternrundan innefattar även Halvvättern 150 km, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern. Vätternrundan är en del av den svenska folksjälen. Vätternrundan blev 2013 det första idrottsarrangemanget i Sverige certifierade enligt ISO 20121, standard för hållbarhet vid evenemang.