2022-05-27 07:00Pressmeddelande

Flowlife blir officiell leverantör till Vätternrundan

Foto: FlowlifeFoto: Flowlife

Flowlife går in som ny partner till Vätternrundan och ska erbjuda massageprodukter till loppets deltagare. Samarbetet sträcker sig till 2024.

Till sommarens upplaga av Vätternrundan kommer deltagarna kunna värma upp, återhämta sig och få massage längs med banan med hjälp av marknadens bästa massageprodukter. Detta tack vare ett nytt samarbetsavtal med Flowlife, som blir officiell leverantör av massageprodukter till Vätternrundans lopp.

– Massage före, under och efter en motionsutmaning är en viktig del av rörelseglädjen och att förebygga skador. Tillsammans med Flowlife hoppas vi fortsätta inspirera våra glada motionärer att prioritera just återhämtningen. Flowlifes kvalitativa och uppskattade massageprodukter passar bra in i vår portfölj, säger Jessica Nilsson, sponsoransvarig för Vätternrundan.

Tillsammans med Flowlife ska Vätternrundan inspirera deltagarna till att prioritera sin återhämtning för att förebygga skador.

– Vår mission är att erbjuda världsledande massageprodukter för uppvärmning, återhämtning och smärtlindring, för att man ska kunna göra mer av det man älskar, vilket gör samarbetet med världens största motionscykellopp Vätternrundan till en självklarhet, säger Alexander Hosby, presschef på Flowlife.


Om Vätternrundan

Vätternrundan är en del av den svenska folksjälen och ett av världens största motionslopp på cykel. Vätternrundan arrangeras sedan starten 1966 av den ideella föreningen Motala AIF. Årligen deltar ca 36 000 cyklister från hela världen i loppen under Cykelveckan – som förutom Vätternrundan 315 km innefattar Halvvättern 150 km, Tjejvättern 100 km, Vätternrundan 100 km, MTB-Vättern och Minivättern. Vätternrundan blev år 2013 det första idrottsarrangemanget i Sverige som certifierades enligt ISO 20121, en standard för hållbarhet vid evenemang.


Kontaktpersoner

Jessica Nilsson
Sponsringsansvarig
Jessica Nilsson